Skadeservice

Godik Skadeservice står til rådighed med akut assistance ved brandskade, vandskade, skimmel, fugtskader og andre skader. Hos os kan du leje mandskab til udbedring af skaderne samt materiel til brug under udbedringen.

Populære produkter

Skadeservice Katalog

I vores Skadeservice Katalog finder du en række produkter og services (samt uddybende produktspecifikationer, billeder og varenumre), som er relevante for dig i Skadeservice branchen. Lagercontainere, generatorer, mandskabsvogne og lystårne er blot nogle af de produkter der er at finde i vores Skadeservice katalog.

Download det komplette katalog herunder

Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at rådgive jer omkring vores materiel og services til Skadeservice branchen. Tøv ikke med at tage kontakt hvis du har spørgsmål! Sammen finder vi den bedst mulige løsning til din skadesituation.

Mandskabs- og beboelsesvogne
Du kan vælge mellem et stort udvalg af mobile vogne eller containere til mandskab, herunder kan du til- eller fravælge køkken, bad, soverum efter behov, samt antallet af soverum og baderum. Vi tilbyder dig både alt-i-en løsninger og særskilte vogne til brug som beboelse, kontor, bad, mv.

Generatorer og el
Godik har Danmarks mest moderne generator setup, herunder et bredt udvalg der dækker enhver opgave. Du kan med fordel benytte vores generatorer til midlertidig strøm. Med generatorer får du adgang til strøm med kort varsel og du har mulighed for at åbne/lukke for forbruget efter behov. Ved større produktioner kan generatorer benyttes som backup strøm, her har du ligeledes mulighed for at synkronisere flere generatorer, eller køre med TWIN-set generatorer.

Øvrigt
Udstyr som hegn, afspærring, køreplader, varmekanoner, containere til opbevaring, affaldscontainere, affaldspressere, spildevandscontainere og teleskoplæssere kan nævnes som øvrigt udstyr som måske er relevant for din skadesituation.